TEKOÄLYN VALLANKUMOUS

Tero Ojanperä

Tero Ojanperä

Käytännönläheinen teknologiavisionääri

Käytännönläheinen
teknologiavisionääri

Tero Ojanperä on pohjoismaiden suurimman tekoäly-yrityksen Silo AI:n hallituksen puheenjohtaja ja perustajaosakas sekä Aalto yliopiston työelämäprofessori. Hän toimii useiden pörssi- ja kasvuyritysten hallituksissa. Tero on entinen Nokian teknologia- ja strategiajohtaja ja johtokunnan jäsen. Hän on kirjoittanut kirjan Tekoälyn vallankumous - Käsikirja sekä ollut kirjoittamassa kirjat Platform Strategy ja Vihaan Myyntiä.

Käytännönläheinen, inspiroiva puhuja

Tero yhdistää syvällisen ymmärryksensä tekoälystä, alustataloudesta ja strategiasta konkreettisiin ja eläviin case-esimerkkeihin. Hänen kykynsä räätälöidä puheensa yleisön ja yrityksen tarpeisiin tekee hänestä erityisen inspiroivan puhujan, joka ei vain valista, vaan myös innostaa kuulijansa ajattelemaan uudella tavalla.

  • Tekoäly ja kasvu – miten hyödynnän tekoälyn uuden murroksen

  • Tekoäly ja strateginen johtaminen

  • Miten supersankari syntyy – Ymmärrä ChatGPT, Midjourney, Ideogram ja muut uudet tekoälyteknologiat. Laajat kielimallit ja niiden koulutus.

  • Tekoälyn vaikutukset yrityksiin, ammatteihin ja tuottavuuteen

  • Tekoälyn eettiset ja yhteiskunnalliset vaikutukset

  • Miten uudistat liiketoimintaasi tekoälyn ja alustatalouden avulla?

Asiantunteva kouluttaja

Teron syvällinen ymmärrys tekoälystä ja sen vaikutuksista yrityksiin, ammatteihin ja yhteiskuntaan toimintaan tekee hänestä poikkeuksellisen kouluttajan.

Tekoäly käytännön johtamisen apuvälineenä - Koulutuksen tavoitteena on valaista generatiivisen tekoälyn perusteita sekä sen tuomia mahdollisuuksia ja haasteita johtamiseen. Osallistujat oppivat, kuinka tekoäly vaikuttaa päätöksentekoon, strategiseen suunnitteluun ja muihin johtamisen osa-alueisiin. Kurssi tarjoaa työkaluja ja oivalluksia ChatGPT:n hyödyntämiseen strategisessa suunnittelussa, päätöksenteossa ja viestinnässä, sekä antaa konkreettisia esimerkkejä sen integroinnista kokousten ja ideointisessioiden suunnitteluun ja valmennuskäytössä johtajille.

PeopleOps tekoälyn aikakaudella pureutuu keskeisiin kysymyksiin siitä, miten tekoäly muuttaa työelämää ja mitä HR:n tulisi tietää pysyäkseen mukana tässä kehityksessä. Tero ei keskity pelkästään tekoälyn sovelluskohteisiin, vaan avaa myös teknologian taustalla olevat mekanismit selkeästi ja ymmärrettävästi. Tero valmentaa HR-ammattilaisia ymmärtämään tekoälyn tarjoamat mahdollisuudet, sen rajoitukset ja sen herättämät oikeudelliset kysymykset, varmistaen, että he ovat valmiita johtamaan organisaatioitaan tekoälyn aikakaudella.


Ota yhteyttä Teroon

Ota yhteyttä